Free Porn
xbporn

Česká solidarita nemá hranice! Lidé drží spolu a pomáhají si, co to jen jde. Pomoc můžete i vy.

zdroj: instagram.com/youtube.com

České potravinářské společnosti aktivně reagují na nedávné extrémní srážky a povodně, které zasáhly některé části země. Firmy jako Coca-Cola, Mattoni, Nestlé či Penam poskytují nebo plánují dodávat stovky palet balené vody, potravin a dalších nezbytností do postižených oblastí. O této iniciativě informovala Potravinářská komora ČR.

K podpoře občanů zasažených povodněmi se připravují nejen státní instituce, ale i charitativní organizace. Již byly vyhlášeny první veřejné sbírky. Kam se můžete obrátit, pokud vás živelná pohroma dostala do obtížné situace? A kde naopak můžete přispět, pokud chcete pomoci?

Finanční podpora, dočasné ubytování, psychologické konzultace, půjčení vysoušečů nebo organizace dobrovolníků – Seznam Zprávy sestavily dostupné možnosti okamžité pomoci pro osoby zasažené povodněmi. Stejně tak přinášejí přehled nejvýznamnějších sbírek, do kterých mohou přispět ti, kteří chtějí pomáhat. Článek pravidelně aktualizujeme.

Podrobné informace: Webové stránky Úřadu práce

Charita ČR – finanční pomoc, náhradní ubytování a zapojení dobrovolníků
Charita ČR poskytuje pomoc prostřednictvím konzultací, krizových linek, ale i materiálních nebo finančních příspěvků. Nabízí pomoc psychologů, zajišťuje náhradní ubytování i tlumočnické služby, stejně jako zapojení dobrovolníků či zapůjčení vysoušečů, čerpadel a další techniky.

Podrobné informace: Oficiální webové stránky
Nonstop krizová linka: 737 234 078

Člověk v tísni – finanční podpora a terénní pracovníci
Pracovníci organizace Člověk v tísni jsou vyškoleni v pomoci lidem postiženým mimořádnými událostmi, poskytují sociální poradenství a krizovou intervenci. Vedle okamžité pomoci se zaměřují na obnovu zasažených domácností a podporu nejzranitelnějších, tedy jednotlivců nebo rodin, které nemají blízké příbuzné ani větší finanční úspory.

Podrobné informace: Webové stránky organizace Člověk v tísni
Infolinka k povodním: 778 403 413

Přispět lze také na Donio.cz, kde již aktuálně běží několik sbírek. Lidé by také neměli zapomínat na útulku a neziskové organizace, které jsou postihnuty.

https://donio.cz/povodne2024?gad_source=1

Facebook skupina kde lidé nabízejí materiální pomoc: https://www.facebook.com/groups/3788030691417932/ 

zdroj: novinky.cz

zdroj: idnes.cz

zdroj fotografie : Facebook 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené