Free Porn
xbporn

Tereza Mašková prožívá horší období. Kvůli poruše příjmu potravy zrušila svatbu a dává se pomalu dohromady i psychicky

zdroj: instagram.com/youtube.com

Během jednoho týdne jsme měli tu čest setkat se se zpěvačkou Terezou Maškovou hned dvakrát. Nejdříve na oslavě sedmdesátin skladatele Zdeňka Bartáka a následně na křtu charitativního kalendáře „Psí život“ herečky Patricie Pagáčové.

Tereza Mašková a její rozšířená psí rodina

Společně se svým snoubencem, Oliverem Žákem, rozšířili svou rodinu o dalšího člena – bígla. „Partner si pořídil bígla, že bude jenom jeho. Já mám dvě čivavy. Je to hrozně fajn,“ prozradila Tereza. Přestože zrušila svatbu, která se měla konat tento rok, vztah mezi nimi zůstává pevný.

Důvody zrušení svatby

Hlavní důvody, proč svatba neproběhne letos, jsou jednak pracovní závazky a také zdravotní problémy. Mašková plánuje další velký koncert v Lucerně, který si žádá plnou pozornost. Zdravotní stav také hraje svou roli – zpěvačka stále bojuje s poruchou příjmu potravy.

Zdravotní problémy Terezy Maškové

Tereza otevřeně přiznává, že její boj s poruchou příjmu potravy pokračuje. „Svatba bude, ale ne tento rok. Člověk to chce plánovat s radostí a energií, a to jsem v tu chvíli neměla,“ vysvětluje. Tento problém je pro ni těžkou výzvou, s níž se snaží vyrovnat.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené