Free Porn
xbporn

Šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová v poslední době zaujala změnou image! Podívejte se, jak jí to sluší

zdroj: instagram.com/youtube.com

Markéta Pekarová Adamová je jednou z výrazných osobností české politické scény, která se do povědomí veřejnosti zapsala nejen svým politickým působením, ale také svou změnou image. Její rozhodnutí změnit vzhled, zejména přechod z krátkých vlasů na podstatně delší účes, vyvolalo řadu reakcí a diskusí. Co vedlo předsedkyni Poslanecké sněmovny k této změně a jak na ni reagoval její manžel Tomáš? Pekarová se o svých motivacích rozpovídala před předvolební debatou Blesku, kterou můžete sledovat živě v pondělí od 11:00 na Blesk.cz.

Nový účes a reakce veřejnosti

Pekarová Adamová se rozhodla pro změnu svého vzhledu během letošního léta, kdy nechala své dříve krátké vlasy dorůst. Tato změna neunikla pozornosti veřejnosti a diskutujících na sociálních sítích. „Na nový účes mám mnoho reakcí a zcela převažují ty pozitivní. Možná trochu paradoxně je z nich nejméně nadšen můj manžel, který na mě o něco víc preferoval krátký sestřih,“ prozradila Pekarová pro Blesk Zprávy.

Proč došlo ke změně image?

Podle Markéty Pekarové Adamové stojí za touto změnou její dlouhodobá touha po změně vzhledu. „Já si už delší dobu přála změnu, prvně jsem zkoušela vydržet dorůstání vlasů během covidu, ale nakonec jsem ‚vyměkla′, a jakmile se otevřela kadeřnictví, nechala si znovu krátký účes. Delší vlasy jsem už nosila před 11 lety, není to pro mne tedy novinka, zkrátka mám ráda změnu a vyzkoušela jsem si za svůj život všechny délky,“ uvedla.

Politická kariéra a vliv účesu

Pekarová Adamová se ve svém působení v politice nebojí experimentovat ani s vizuální stránkou. Jak sama říká, během své kariéry prošla řadou změn. „V patnácti jsem dokonce měla tehdy hodně moderní krátký rozcuch, abych ale následně maturovala s již dlouhými vlasy. Pak přišlo na řadu mikádo, deset let krátkých vlasů, s nimiž jsem začínala v Poslanecké sněmovně a nyní tedy znovu návrat k vlasům delším. Mám obecně ráda změnu, pestrost, líbí se mi variabilita, kterou delší vlasy umožňují,“ dodala pro Blesk.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené