Free Porn
xbporn

Tak tomu se říká štěstí při plánování. Zpěvačka Leona Machálková se s dovolenou trefila zrovna do týdne, kdy Česko sužují přívalové deště

zdroj: instagram.com/youtube.com

Moji milí, zdravím vás všechny co nejsrdečněji z dovolené na Krétě. Zdálo by se, že jsem zmizela právě včas, poslala Leona pozdravy svým fanouškům u snímku, kdy zapózovala pod modrou oblohou na břehu moře oblečená do plavek sice s dlouhými rukávy, nicméně dostatečně odhalujících, jakou si stále udržuje figuru. Odlet byl plánovaný dlouhodobě, nebylo to tak, že by zpěvačka koupila letenky po pohledu na předpověď počasí. Mohla jsem si dovolit odletět až v září, s dobrým pocitem, že mám za sebou spoustu letních koncertů s kapelou, ale hlavně že jsem natočila své vysněné vánoční album, vysvětlovala.

Jak se Leona Machálková rozhodla pro svou dovolenou v září

Leona Machálková, populární česká zpěvačka, která nedávno oslavila své 57. narozeniny, se rozhodla letní dovolenou přesunout až na září. Mnozí by se možná divili, proč zrovna tento měsíc, ale zdá se, že její rozhodnutí bylo skutečně perfektně načasované. Zatímco v Česku dominují přívalové deště, Leona se těší ze slunečných dnů na Krétě.

Odlet do Řecka nebyl náhodný; zpěvačka jej naplánovala dlouho dopředu, jak sama přiznala, s ohledem na své letní pracovní závazky. S radostí se věnovala svým koncertům a na podzim plánovala vydání svého vánočního alba, které bylo jejím snem už dlouhá léta.

Vliv počasí na Leoninu volbu dovolené

Rozhodnutí Leoniny dovolené nebylo ovlivněno pouze pracovním rozvrhem, ale také moudrou volbou termínu. Zatímco jiné celebrity spěchaly na letní dovolené v červenci nebo srpnu, Leona vyčkala a rozhodla se pro září. Tento krok se ukázal jako velmi výhodný, zejména pokud vezmeme v úvahu extrémní počasí, které v současné době trápí Českou republiku.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené