Free Porn
xbporn

Yvona Maléřová Krainová čelí útokům fanoušků kvůli botoxu. Prý jen kopíruje sestru. Jak to snáší?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Yvona Maléřová, modelka, která se dostala do veřejného povědomí díky své sestře Simoně Krainové, se nedávno ocitla ve středu pozornosti kvůli ostrým slovům, která pronesla právě její sestra. Simona Krainová (51) zveřejnila na sociálních sítích kritiku, ve které obvinila Yvonu z toho, že její krása není výsledkem přírody, ale důsledkem estetických zákroků jako je lifting obličeje a pravidelné aplikace botoxu. Tento výrok vyvolal bouřlivé reakce mezi fanoušky i kritiky.

Jak reagovala Yvona Maléřová na útoky své sestry?

Yvona Maléřová nezůstala mlčet. Na svém Instagramu se rozhodla reagovat na kritiku a hejtování, kterého se jí dostalo po výrocích Simony. Jedním z hejtů, který zveřejnila, byl výrok: „Lady Botox. Kdyby nebylo Simony, nikdo ani neví, kdo je paní Maléřová. Jen ji neustále kopírujete, je to spíš trapné.“ Na tuto poznámku Yvona reagovala se sebevědomím a humorem:

„Vidím, že to teď nebudu mít lehké, ale jak se říká? Co tě nezabije, to tě posílí,“ uvedla na svém profilu. Podle Yvony nejde o jedinou nepěknou zprávu, která jí přišla, ale zároveň zdůrazňuje, že díky podpoře svých fanoušků se cítí silnější.

Podpora fanoušků pro Yvonu: Příliv pozitivních reakcí

Navzdory kritice ze strany své sestry, Yvona získala podporu od svých věrných fanoušků. Pod jedním z příspěvků se objevilo mnoho pozitivních komentářů. Jedna z fanynek napsala: „Je pravda, že díky Simoně znám Yvonu. Ale Yvona mě baví daleko víc než Simona.“ Další sledující se přidala s pochvalou: „Podle komentářů je vaše bublina v pořádku. My vás nedáme.“

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené