Free Porn
xbporn

Iva Frühlingová zhubla už 13 kilo! Jak se jí podařilo dosáhnout tohoto úbytku za pouhých šest měsíců?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Iva Frühlingová se rozhodla vzít svou váhu do svých rukou a za poslední půl rok se jí podařilo shodit neuvěřitelných 13 kilo. Tento úspěch je výsledkem pevné vůle, změny životního stylu a podpory rodiny. Důvodem k tomuto rozhodnutí byly nejen zdravotní důvody, ale také touha cítit se ve svém těle opět dobře a být schopná znovu vkročit na přehlídková mola.

Změna životního stylu jako základní kámen úspěchu

Iva se rozhodla k radikální změně životního stylu. V prvé řadě se zaměřila na úpravu jídelníčku, což zahrnovalo především vynechání jídla po páté hodině a výběr zdravějších potravin. Inspirací jí byla dieta, kterou jí doporučila její sestra, a která je populární v USA. Tato dieta je založena na bílkovinách a nízkosacharidových potravinách, jako je bílé maso, vajíčka, květák, ledový salát, ředkvičky, okurky a menší množství rajčat. Podle Ivy je tento jídelníček nastaven tak, aby člověk mohl zhubnout půl kila denně.

Pohyb a cvičení – nezbytné složky úspěchu

Ke změně stravovacích návyků se přidalo i pravidelné cvičení a zvýšení fyzické aktivity. Iva začala více chodit, cvičit a celkově se více pohybovat. Sport a pravidelný pohyb jí nejen pomohly v boji s nadbytečnými kilogramy, ale také přispěly k celkovému zlepšení fyzického a psychického stavu. „Člověk se musí hýbat,“ říká Iva, která našla v cvičení novou vášeň a motivaci k dalším krokům.

Nové projekty a sebevědomí

Se svou novou váhou se Iva cítí nejen lépe, ale také získala nové sebevědomí, které ji motivovalo k novým projektům. Pustila se do práce na audioknize své knihy, začala tvořit nové písničky, plánuje vydání EP a singlu. Současně je také maminkou, což ji drží aktivní a naplněnou radostí.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené