Free Porn
xbporn

Bývalý zpěvák kapely Lunetic Martin Kocián: Proč se jednou provždy rozloučil s ostatními členy skupiny. K návratu nedojde.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Martin Kocián, bývalý člen populární české kapely Lunetic, definitivně uzavřel kapitolu svého působení ve skupině. V exkluzivním rozhovoru pro Super.cz prohlásil, že snaha o obnovení kontaktu s bývalými kolegy už nemá smysl. „Už tam nikdy nepřijdu,“ zdůraznil a vysvětlil důvody svého nekompromisního rozhodnutí.

Martin Kocián a jeho vztah s Luneticem: Zklamání a konec nadějí

Kociánovo rozhodnutí se odtrhnout od Luneticu přišlo po mnoha neúspěšných pokusech o znovunavázání vztahů. Počáteční snahy o usmíření byly především motivovány jeho návratem na pódium v rámci organizace Clash of the Stars. Přestože se snažil navázat kontakt s bývalými členy, Václavem Jelínkem, Davidem Škachem a Alešem Lehkým, jeho pokusy se nesetkaly s úspěchem.

Odcizení a nepochopení: Proč Lunetic Martinovi nedokázal odpustit?

Podle Kociána zůstávají ostatní členové kapely vůči němu chladní a odmítaví. „Kluci na mě pořád flušou. Pořád jsem pro ně jako kemr,“ popisuje Kocián své vnímání situace. I když měl snahu pozdravit své bývalé kolegy, vztahy se natolik zhoršily, že už ani nechce být součástí skupiny. „Myslel jsem, že jste větší kamarádi, ale máte mě v píi, tak já vás mám taky v píi,“ říká Kocián s jasným vzkazem: „Už tam nikdy nepřijdu, čau.“

Kociánova proměna: Z drog na sportovní scénu

V rozhovoru se Kocián také otevřeně rozpovídal o své minulosti s drogami. Přiznal, že byl dříve „vysmažená smažka,“ ale nyní se považuje spíše za „sportovní smažku.“ Podle svých slov užívání omamných látek výrazně omezil, a nyní se věnuje sportu jako formě seberealizace a zlepšení svého fyzického stavu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené