Free Porn
xbporn

Standa Hložek slaví 70. narozeniny! A ruší velkolepý koncert. Kvůli povodním lidé nemohou dorazit. Najdou náhradní termín!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Stanislav Hložek dnes slaví své 70. narozeniny a měl v plánu uspořádat velkolepý koncert v Lucerně. Tento koncert měl být darem nejen pro něj samotného, ale také pro jeho věrné fanoušky. Přesně v den, kdy Hložek slaví kulatiny, se měl uskutečnit jeho vystoupení, které bylo dlouho očekávanou událostí roku. Bohužel však došlo ke změně plánů.

Koncert zrušen kvůli povodním

Zpěvák se na poslední chvíli rozhodl koncert zrušit kvůli nečekaným povodním. Ne, že by voda zaplavila palác Lucerna, ale povodně způsobily komplikace, které by mnoha fanouškům znemožnily dorazit. „Milí přátelé, moc si vážím toho, že jste se rozhodli oslavit mé narozeniny se mnou a velkým koncertem v pražské Lucerně. Vše je připravené, nazkoušené a těšili jsme se na skvělý večer, ale bohužel nám počasí udělalo čáru přes rozpočet,“ sdělil zpěvák.

Fanoušci čelí problémům s cestováním

Hložkův syn, Matyáš, který s tátou také vystupuje, upřesnil, že mnoho lidí z různých částí republiky, zejména z Moravy, bylo povodněmi těžce postiženo. „Lidé psali, že se nemohou dostavit, že mají vytopené domy a podobně,“ vysvětlil Matyáš Hložek. Tato situace vedla k těžkému rozhodnutí koncert přeložit na jiný termín.

Nový termín koncertu: 20. prosince

Dobrou zprávou pro všechny fanoušky je, že koncert proběhne na stejném místě, v pražské Lucerně, dne 20. prosince. Tento nový termín přinese nejen narozeninovou, ale také předvánoční atmosféru. Původní vstupenky zůstávají v platnosti, což znamená, že fanoušci nemusí nic řešit, pokud jim nový termín vyhovuje.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené