Free Porn
xbporn

Video od Starosty Špindlerova Mlýna, který následně doporučil návštěvníkům opustit středisko: Hrozí riziko vylití Labe

zdroj: instagram.com/youtube.com

Labe v okolí Špindlerova Mlýna dosáhlo kritické úrovně a podle starosty města Martina Jandury existuje značné riziko, že by se řeka mohla vylít z koryta. Tento scénář by mohl mít vážné následky na dopravu a bezpečnost návštěvníků. Situace se stále vyvíjí a je pod neustálým dohledem místních úřadů.

Riziko povodní v oblasti Špindlerova Mlýna

Přesáhnutí třetího stupně povodňové aktivity

Voda v Labi již přesáhla hranici třetího stupně povodňové aktivity, což je stav ohrožení. Voda neustále stoupá a Špindlerův Mlýn čelí rostoucímu riziku záplav. Místní úřady apelují na všechny návštěvníky, aby vážně zvážili riziko a případně opustili oblast.

Provizorní most u Michlova mlýna jako nejohroženější místo

Jedním z nejohroženějších míst je provizorní most v lokalitě Michlův mlýn pod Špindlerovým Mlýnem. Tento most slouží jako objížďka kvůli opravám nedalekého mostu, a jeho bezpečnost je nyní kvůli vysoké vodě vážně ohrožena. Starosta Jandura varuje, že by most mohl být vážně poškozen, což by vedlo k odříznutí Špindlerova Mlýna od hlavních komunikací.

Bezpečnostní doporučení pro návštěvníky

Výzva k opuštění Špindlerova Mlýna

Starosta města doporučil, aby návštěvníci opustili Špindlerův Mlýn během dnešního dne. Toto doporučení je zaměřeno na bezpečnost a pohodlí všech, kteří jsou v této lokalitě. „Situace bude gradovat,“ řekl Jandura, a dodal, že situaci sledují v úzké spolupráci s krajem a stavebními firmami zajišťujícími provizorní most.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené