Free Porn
xbporn

Muž si šel v Praze zaplavat do Vltavy, skončilo to zásahem hasičů u Karlova mostu. Vít Rakušan vyzívá nekomplikujte práci hasičům.

zdroj: instagram.com/youtube.com

V neděli ráno muselo několik policistů zasahovat u případu muže, který si šel zaplavat do Vltavy. Po dvou kilometrech plavby ho záchranáři vytáhli u Karlova mostu. K situaci se vyjádřil i ministr vnitra Vít Rakušan, který apeloval na veřejnost, aby lidé byli ohleduplní a nekomplikovali práci hasičům. O incidentu informovala policie a hasiči na sociální síti X.

Podle vyjádření policie se muž vrhl do Vltavy přibližně v sedm hodin ráno v oblasti Smíchova. Silný proud ho následně nesl přibližně dva kilometry směrem ke Karlovu mostu, kde ho řeka zanesla do rákosí. Ministr Rakušan opět zdůraznil, jak důležité je jednat s ohleduplností a rozvahou, aby nebyly záchranné složky zatěžovány zbytečnými zásahy.

„Muž plaval od Palackého mostu, kde si ho všimla hlídka městské policie,“ napsali na X pražští hasiči. Plavce následně unášel proud až k k prostoru , kde ho hasiči z vody vytáhli a transportovali na Kampu. Tam si ho už převzala záchranka.

Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-povoden-zachrana-muz.A240915_074815_praha-zpravy_bur

zdroj fotografie: Policie ČR facebook.

 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené