Free Porn
xbporn

Karmické úkoly přicházejí na povrch: 5 znamení zvěrokruhu, jejichž životy navždy změní zatmění Měsíce

zdroj: instagram.com/youtube.com

.

Ve vnějším světě se mohou objevit staré vztahy a celoživotní karmické potíže. Očekávejte mystická zjevení a mrazivé sny. Důležité události mohou souviset s přírodními katastrofami, imigračními zákony a zablokovanými televizními systémy.

Začíná nové období – osa karmického uzlu se pomalu přesouvá z Berana-Mocného do Ryb-Nebožtíka, i když technicky se přesune až v lednu. Zatmění Měsíce v Rybách 18. září 2024 však bude díky účasti Neptuna a Saturna fantastické a silné, s důrazem na vztahy, zážitky a hluboké citové vazby.

 

Ačkoli se zdá, že minulost a budoucnost se prolínají, Luna v Rybách je velmi pasivní a schopnost každého ovládat své emoce je silnou stránkou.

Zatmění v Rybách je kosmickou zkouškou schopnosti porozumět nevědomí a ovládat ho. Staré vztahy a celoživotní karmické potíže se mohou vynořit ve vnějším světě.

Lze očekávat mystická zjevení a mrazivé sny. Důležité události mohou souviset s přírodními katastrofami, imigračními zákony a zablokovanými televizními systémy.

V Americe, západní Evropě a východní Asii se mohou objevit zatmění Slunce. To znamená, že důležité události na Zemi se budou odehrávat na této straně světa.

Pás zatmění bude pokračovat prstencovým zatměním 2. října 2024. Slunce „ztmavne“ a kolem něj se „rozsvítí“ jasný okraj. Tento astronomický úkaz bude viditelný nad Antarktidou, Severní a Jižní Amerikou, Tichým a Atlantským oceánem.

Je to také důležitý bod událostí, které mohou nastat 18. září, a začátek cyklu lidských vztahů, který skončí 13. dubna 2025.

Koho nejvíce zasáhne zatmění 18.9. ve znamení Ryb?

Panna

Zatmění se odehrává ve vašem partnerském sektoru, takže uvidíte dokončení důležitého cyklu ve vašich vztazích. Váš partner se například rozhodne vztah ukončit nebo se vy dva přestěhujete a budete hledat nějaké nové a zcela odlišné možnosti rozvoje vašeho páru.

Zatmění bude citlivé – dotkne se těch strun duše, které jsou zodpovědné za vaše sebevědomí. Na partnerovi budete muset vidět, co už nějakou dobu skrývají vaše růžové brýle.

Někdo se o zradě může dozvědět nebo v lepším případě váš partner projde krizí, odstěhuje se od vás a bude se naplno věnovat práci.

 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené