Free Porn
xbporn

Veronica Biasiol dala sbohem všem spekulacím a oficiálně potvrdila nový vztah!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zdá se, že nyní je vše konečně tak, jak si vysnila. Známá kráska po boku partnerky jen září a pro Super.cz prozradila, že tentokrát hodlá ve vztahu učinit jednu velkou změnu.

Romantická gesta a vyznání lásky: Co stálo za potvrzením vztahu?

Veronica Biasiol, známá influencerka a modelka, konečně prolomila ticho a v rozhovoru pro Super.cz oficiálně potvrdila nový vztah. Po rozchodu s pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkovou se v posledních týdnech spekulovalo o jejím novém partnerovi. Veronika však dlouho zůstávala mlčenlivá a veškeré dohady nechávala bez komentáře. Až doposud.

Veronica se rozhodla svůj nový vztah držet v maximálním soukromí. „Neřeknu toho moc,“ sdělila. „Vlastně jsem strašně ráda, že si poprvé držím hodně soukromí, a myslím si, že to tak zůstane.“

Alice: Nová partnerka, nový začátek

Alice, nová partnerka Veroniky, není osobností veřejného života a nemá potřebu svůj vztah s Veronikou sdílet. Tento fakt je pro Veroniku velkou změnou, neboť její předchozí vztahy byly často velmi veřejné. „Poprvé zažívám to, kdy je to jen mezi námi dvěma, a strašně se mi to líbí,“ říká Veronica s úsměvem.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené