Free Porn
xbporn

Jiřina Bohdalová sdílí své aktuální starosti! Bojuje s vytopeným domem

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jiřina Bohdalová se v posledních dnech potýká s vážnými problémy ve svém domě v pražské Hostivaři. Nejde však o povodně, které aktuálně ohrožují celé Česko, ale o havárii potrubí, která zpustošila její domov. Tato neočekávaná situace přináší mnoho komplikací, které oblíbená herečka musí řešit. Přesto se snaží zůstat pozitivní a věnovat se své práci, což zahrnuje natáčení nových dílů pořadu České televize Hobby naší doby.

Havárie potrubí a její následky

V domě Jiřiny Bohdalové došlo k havárii potrubí, což způsobilo velké škody a nepořádek. Voda se valila nejen uvnitř, ale i venku, což vyžaduje rozsáhlé opravy a úklid. Herečka situaci komentovala slovy: „Stala se havárie, ta voda se valila v domě i venku. To si neumíte představit, ten nepořádek. Plavu pořád, ale suší se to.“

Instalatéři pracují nepřetržitě na opravě škod, aby se situace co nejdříve vrátila do normálu. Nicméně pro Jiřinu Bohdalovou to znamená mnoho stresu a komplikací, které jí ovlivňují každodenní život.

Herečka pokračuje ve své práci navzdory obtížím

Navzdory všem problémům, které havárie způsobila, se Jiřina Bohdalová nevzdává svých pracovních závazků. Natáčí nové díly pořadu Hobby naší doby a soustředí se na své umělecké projekty. Práce pro ni představuje způsob, jak se odpoutat od starostí s havárií a pokračovat v tom, co miluje.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené