Free Porn
xbporn

Pavel Novotný je po svém vítězství v Clash of the Stars vyčerpaný, ale v perfektní kondici! Chválí si i své sexuální výkony

zdroj: instagram.com/youtube.com

Galavečer Clash of the Stars přinesl v sobotu nezapomenutelné momenty, kdy se politik Pavel Novotný (43) utkal s hercem Zdeňkem Godlou (49). Tento zápas vzbudil velký zájem veřejnosti, zejména proto, že se Zdeněk Godla rozhodl přijmout výzvu na poslední chvíli po odstoupení Aleše Bejra (46). Přestože byl Godla ve sportovním světě nováčkem, dokázal vydržet první kolo zápasu, ale kvůli vyčerpání a bolesti už do druhého kola nenastoupil. Pavel Novotný, který si poctivě trénoval, nakonec oslavil vítězství.

Pavlova příprava a triumf v ringu

Pavel Novotný, známý politik a starosta městské části Praha-Řeporyje, se na zápas pečlivě připravoval. Poctivý trénink mu zajistil kondici a techniku potřebnou k tomu, aby se v zápase cítil jistý. Po zápase pro server Super.cz prohlásil: „O tom sportu jsem nic nevěděl, ať si každý doma zkusí skákat tři minuty s rukama nahoře. Nebyl to pro mě jednoduchý zápas.“ Navzdory svým pochybnostem dokázal, že má nejen fyzickou kondici, ale i psychickou odolnost.

Pavel také dodal, že na Zdeňka Godlu pohlíží s velkým respektem: „Před Zdeňkem mám velký a hluboký respekt, že to vzal takhle narychlo. Nečekali jsme, že vydrží kolo, měl toho plné kecky.“ Tato slova odráží uznání, které cítí k soupeři, který se odvážil postavit do ringu bez potřebného času na přípravu.

Godlova odvaha a bojový duch

Zdeněk Godla, který je známý především jako herec, se rozhodl do zápasu vstoupit na poslední chvíli. „Nebyl to pro mě jednoduchý zápas. Před Zdeňkem mám velký a hluboký respekt, že to vzal takhle narychlo,“ přiznal Pavel Novotný. Navzdory nedostatku přípravy a zkušeností v boxu se Zdeněk Godla rozhodl, že se zúčastní, a dokázal vydržet první kolo.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené