Free Porn
xbporn

Společné bydlení se nekoná. Herečka Anna Kadeřávková se stěhuje do nového domu sama, přiznala rozchod.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Anna Kadeřávková, populární česká herečka známá ze seriálu Ulice, se ještě letos v květnu radovala ze společných plánů na společné bydlení se svým přítelem. Oba partneři se těšili na nový začátek v nově postaveném domě Anny. Všechno naznačovalo, že jejich vztah dospěl do fáze, kdy byl čas učinit důležitý krok. Plánovali společně vybavovat dům, ale realita se ukázala být jiná.

Rozchod přichází nečekaně

Jak se ale ukázalo, plány na společné bydlení se nakonec rozpadly. Herečka pro Super.cz potvrdila, že s přítelem již nejsou spolu. „Nic, nejsme už spolu, takže nic,“ odpověděla stručně na dotaz, co dalšího plánují. Rozchod označila za „čerstvý“ a poprvé o něm mluvila veřejně. Navzdory tomu, že oba partneři zářili štěstím a společné bydlení bylo téměř na dosah, vztah skončil.

Stěhování do nového domova jako samostatná žena

Nový dům Anny Kadeřávkové je nyní téměř připraven k nastěhování. Herečka si již dokonce převzala klíče a vyjádřila naději, že se stěhování uskuteční během léta. Při zařizování interiéru si nechala záležet na každém detailu a vše rozhodovala sama, bez pomoci svého bývalého partnera nebo jiných radců. „V tomhle jsem od začátku byla sama a vše jsem si rozhodovala sama,“ přiznala během Instax párty, která se konala 11. září.

Samostatnost a nové začátky Anny Kadeřávkové

Přestože rozchod znamenal konec jednoho životního období, Anna se rozhodla jít dál. Stěhování do nového domova pro ni znamená nejen nový začátek, ale také důkaz její nezávislosti a síly. Herečka věří, že i přes komplikace v osobním životě může být tento krok začátkem něčeho pozitivního a inspirativního.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené