Free Porn
xbporn

Pár si z legrace udělal test DNA a zjistil, že vychovávají syna někoho jiného

zdroj: instagram.com/youtube.com

Donna Johnsonová, její manžel Wanner a jejich dva synové, Wanner Junior (18) a Tim (12), podstoupili testy DNA. Donna řekla, že test podstoupili z rozmaru, jen aby se dozvěděli více o svých předcích.

Otcem nejstaršího syna byl Wanner, ale otec nejmladšího syna byl neznámý. Donna se snažila přijít na to, co výsledky znamenají, když jí najednou bylo „sladce jasno“. Uvědomila si, že na klinice IVF došlo k omylu.

Wanner a Donna se seznámili na střední škole a v roce 2003 se vzali. Poté, co se jim narodil první syn Wanner Junior, chtěli mít manželé o několik let později další dítě. Problémy s kýlou a operace však znemožnily přirozené těhotenství. V roce 2007 proto podstoupili první umělé oplodnění  s použitím Donniných vajíček a Wannerových spermií.

První pokus nevyšel, ale v létě se o to pokusili znovu a s velkým úspěchem, a když se jim v srpnu 2008 narodil syn Tim, Donna řekla, že „to byl zázrak“. Chlapec vypadal jinak, ale mnoho jeho sourozenců nevypadalo stejně, takže to Donna brala s nadhledem. Banner Junior měl modré oči a světlé vlasy po otci, zatímco Tim měl tmavé vlasy po Donně a byl atletického vzhledu.

Vzhledem k tomu, že domácí testování DNA je nyní cenově dostupné, rozhodla se rodina provést vlastní testování, aby zjistila více o svém původu, a když se po šesti týdnech vrátily výsledky, život rodiny se navždy změnil. Donna uvedla, že jejich odpor se rychle změnil ve strach a v rodině vyvolal obavy, kdo je Timův skutečný otec a že bude od nich oddělen. Naštěstí je jejich právník ujistil, že manželé zůstanou Timovými zákonnými rodiči.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené