Free Porn
xbporn

Ben Cristovao se poprvé od své nedávné nehody na motorce objevil ve společnosti. Jak se mu daří?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ben Cristovao, známý český zpěvák, se poprvé od své nedávné nehody na motorce objevil ve společnosti. Nehoda se stala před několika týdny, kdy Ben přiznal, že se jednalo o jeho vlastní chybu. „Vyboural jsem se na motorce, byla to moje vina, nikomu jinému jsem neublížil,“ řekl tehdy zpěvák. Přestože se snažil situaci udržet v soukromí, zprávy o jeho nehodě se rozšířily a Ben byl nucen vyjádřit se ke svému stavu.

Zpěvák prozradil aktuální zdravotní stav

Nyní, několik týdnů po nehodě, se Ben Cristovao rozhodl vystoupit na veřejnosti a informovat fanoušky o svém zdravotním stavu. „Trošku se mi ještě něco urvalo, takže budu muset jít na jednu malou operaci, ale jinak dobrý,“ sdělil zpěvák, který je zároveň i úspěšným sportovcem. Přestože se jeho stav zlepšil, stále ho čeká drobný lékařský zákrok.

Cristovao a jeho sportovní kariéra

Ben Cristovao je nejen známý zpěvák, ale také nadšený sportovec. V posledních letech se zaměřil na bojový sport jiu-jitsu, ve kterém dosáhl několika úspěchů. Bohužel, kvůli zraněním z nehody bude muset na nějakou dobu své sportovní aktivity omezit. „Je potřeba se trošku doléčit, bylo toho teď na tělo hodně, ale věřím, že se do toho zase naplno vrátím,“ prozradil Ben.

Vztah s influencerkou Domi Alagiou (19)

V posledních měsících bylo jméno Bena Cristovao často spojováno s mladou influencerkou Domi Alagiou (19), která aktuálně působí v televizní reality show Love Island. Jejich vztah vyvolal řadu spekulací poté, co se objevilo jejich intimní video. Dominique několikrát zmínila, že v posledním půlroce randila s mužem výrazně starším než ona, ale jméno Bena přímo nezmínila. Nicméně, fanoušci spekulují, že právě on je oním tajemným mužem.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené