Free Porn
xbporn

Nová moderátorská dvojice Snídaně s Novou přinesla spoustu otázek? Kdo je vlastně pohledná Kateřina Pechová?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Televize Nova nedávno přivítala novou tvář ve svém populárním pořadu Snídaně s Novou. Kateřina Pechová (37), kterou můžete znát z muzikálových představení v divadle Lucie Bílé (58) nebo jako vokalistku Báry Polákové (40), se připojila k týmu spolu s Dominikem Vršanským. Tuto dynamickou dvojici budeme na obrazovkách vídat každý pátek, přičemž premiérové vysílání proběhne 20. září.

Kateřina Pechová: Nová tvář a splněný sen

Cesta ke Snídani s Novou

Kateřina Pechová přiznává, že její moderátorské ambice nebyly všeobecně známy. Přesto se již potřetí pokusila o casting na Snídani s Novou a tentokrát byla úspěšná. „Byli jsme pozvaní spolu s kolegou z rádia a jsem moc ráda, že se to povedlo. Je to můj splněný sen. Asi jsem potřebovala dozrát,“ prozradila Pechová.

Připravená na ranní vysílání

Ranní vstávání pro Kateřinu nebude problém. Má zkušenosti z rozhlasového vysílání, kde moderuje spolu s Dominikem každé ráno od 6 do 9 hodin. „Takže to bude jen o půlhodinku dřív a i v tom rádiu ostatní dny zůstaneme,“ upřesnila Kateřina.

Výzvy a radosti nové role

Balancování mezi televizí a divadlem

Přestože kombinace televizní práce a divadelních představení přináší výzvy, Pechová se nenechá odradit. „Někdy je to oříšek, ale pořád jedu v tom, že když mě něco baví, tak je to ten nejdůležitější hnací motor. A představení nejsou každý den, většinou se hraje o víkendech,“ vysvětluje Kateřina.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené