Free Porn
xbporn

Vítězka první řady Love Islandu Laura Chrebetová čelí podezření z pořádného podvodu. V době soutěže měla nejspíš přítele!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Laura Chrebetová, vítězka první řady populární reality show Love Island, se aktuálně nachází ve středu pozornosti. Podle dostupných informací nevstoupila do soutěže jako nezadaná, což by mohlo porušit pravidla této reality show, kde mají účastníci být bez partnera. Celá situace se zamotává, když se na povrch dostávají další podrobnosti o jejím vztahu s finalistou Danem, který tvrdí, že je jejím expartnerem a že během celého jejího účinkování v Love Islandu na ni čekal doma.

Podezření z podvodu: Co víme?

Laura Chrebetová byla jednou z výrazných postav první řady Love Islandu a spolu s Martinem Kulhánkem, se kterým se během show dala dohromady, dokonce celou soutěž vyhrála. Nedávná odhalení však naznačují, že její vstup do reality show mohl být v rozporu s pravidly. V Love Islandu nesmí účastníci mít doma žádného partnera a musí být oficiálně single. A právě tato pravidla mohla být Laury porušena.

Expřítel Dano promlouvá

Dano, finalista aktuální série Love Islandu, otevřeně prohlásil, že byl expartnerem Laury během její účasti v soutěži. „Během celého jejího působení v Love Islandu na ni čekal doma,“ říká Dano. Domníval se, že se Laura do soutěže přihlásila jen kvůli možnosti se zviditelnit jako influencerka a neměl ponětí, jaká jsou skutečná pravidla show.

„Bral jsem to tak, že jí to dá něco do života v rámci influencingu. Nemohl jsem jí to zakázat. Já jsem vlastně ani netušil, o čem je ta show,“ dodal Dano. Když Laura z reality show odešla, už se k němu nikdy nevrátila.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené