Free Porn
xbporn

Na tanečním parketu trénuje Patrik Hartl už pár týdnů. Jak je na tom a co očekává?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Patrik Hartl (47), známý český spisovatel, se rozhodl vkročit na taneční parket a připojit se k soutěži StarDance. I když jeho kolegové plánují dostat se co nejdál, Patrik si klade skromný cíl: vydržet do prvního kola. Jaké výzvy ho na této cestě čekají a jak se mu daří vyrovnat se s náročným tréninkem?

Patrik Hartl: Od psaní knih ke tanci ve StarDance

Patrik Hartl, autor mnoha bestsellerů, se rozhodl vystoupit z komfortní zóny psaní a přijal nabídku účastnit se taneční soutěže StarDance. Pro někoho, kdo se zabývá převážně tvůrčím psaním, je tanec úplně jiná disciplína. „Já se chci dostat do prvního kola,“ řekl Patrik s úsměvem na tanečním parketu. Jeho cíl není dostat se co nejdál, ale zvládnout náročné tréninky a připravit se na první kolo.

Tělesná zdatnost a první výzvy

Patrik Hartl přiznává, že jeho tělo je zanedbané a musí se snažit, aby se dal do pořádku. „Moje tělo je zanedbané, musím se snažit, abych se celý dal do kupy, a pokud vydržím tuhle zátěž do poloviny října, tak budu fakt machr a budu na sebe hrozně pyšný,“ dodává Patrik. Intenzivní tréninky ve StarDance jsou pro něj značným fyzickým záhul a nečekal, jak těžké bude tělo přizpůsobit tanečním pohybům.

Výzva každodenních tréninků: Jak se Patrik Hartl připravuje?

Po boku tanečnice Terezy Pruckové trénuje Patrik Hartl dvě hodiny denně. Více jeho tělo zatím nezvládne. „Nohy mám tvrdý, no sáhněte si,“ uvedl Patrik na tréninku, kde nám demonstroval, jak jeho tělo reaguje na nové pohyby. Po každém tréninku se musí ihned najíst a odpočinout si, aby zvládl další den. „Jak tady skončím, tak se musím okamžitě najíst, jinak omdlím,“ popisuje Patrik své stavy po náročných trénincích.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené