Free Porn
xbporn

Andrea Bezděková míří do nové show! Tam si otestuje, jaká je lhářka! Prý to není její silná stránka

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vojtěch Kotek, známý český herec a moderátor, se vrací na televizní obrazovky v úplně nové roli. Tentokrát jako moderátor reality hry Zrádci, která slibuje být jedním z největších televizních hitů letošního podzimu. „Ta show je prostě boží! Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane,“ uvedl Kotek. Hra, která spojuje strategii a psychologii, nabízí unikátní zážitek jak pro soutěžící, tak pro diváky.

Co je hra Zrádci a jaký je její princip?

Zrádci je nová reality show inspirovaná známou hrou Městečko Palermo usíná. Skupina soutěžících plní různé denní úkoly, ale hlavním tahákem je každonoční eliminace jednoho z hráčů, kterou provádí skupina „zrádců“. Úkolem zbylých soutěžících je odhalit zrádce hlasováním a vyřadit je ze hry.

Hlavní pravidla hry Zrádci

  1. Denní úkoly a strategie: Soutěžící každý den plní různé úkoly, které testují jejich dovednosti a schopnosti spolupráce.
  2. Noční eliminace: Každou noc skupina zrádců tajně eliminuje jednoho z účastníků.
  3. Hlasování a odhalení zrádce: Zbylí hráči mají možnost hlasovat a pokusit se odhalit domnělého zrádce. Pokud se jim to podaří, zrádce je vyloučen ze hry.

Známé tváře mezi soutěžícími

Andrea Bezděková: Modelka a účastnice Survivoru

Jednou z nejzajímavějších osobností této hry je Andrea Bezděková, známá modelka a účastnice Survivoru. „V téhle hře si teprve člověk otestuje, jak dobrý lhář vlastně je,“ říká Bezděková. Její přítomnost v show slibuje mnoho dramatických momentů, protože sama přiznává, že lhaní není její nejsilnější stránkou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené