Free Porn
xbporn

Petra Nesvačilová překvapila svým odvážným snímkem z Mallorky! Podívejte se, jak se odhalila

zdroj: instagram.com/youtube.com

Petra Nesvačilová (38) rozhodně nepatří mezi ty, které by si na svém profilu na sociálních sítích neustále přidávaly fotky v bikinách. O to více herečka překvapila, když zveřejnila snímek z Mallorky, kde na svém profilu ukázala, čím ji obdařila příroda. Tento jediný odvážný snímek z lehátka okamžitě vzbudil pozornost fanoušků a potvrdil, že Petra umí zaujmout i bez přehnaného exhibicionismu.

Petra Nesvačilová: Z role do role a mateřství na plný úvazek

V poslední době si diváci Petru Nesvačilovou oblíbili zejména díky roli Heleny v populárním seriálu Osada. Herečka se však nezastavuje a jde z role do role, a zároveň zvládá péči o malou dcerku. Není proto divu, že si občas dopřeje zasloužený odpočinek u moře. Tento rok se rozhodla vyrazit na sluncem zalitou Mallorku, kde se nyní nachází.

Odvážný snímek, který překvapil

Petra Nesvačilová není typem, který by na sociálních sítích sdílel každý detail svého života, a už vůbec ne každou fotku v plavkách. Její nedávný příspěvek však zaujal: jediný snímek z lehátka, který ukazuje jen její obličej, vršek od bikin a její vnady. Petra se na fotce svůdně zatvářila a místo popisu přidala jen tři emotikony nalíčených rtíků. Tento minimalistický přístup se fanouškům očividně líbil, protože fotografie okamžitě nasbírala tisíce „lajků“ a pozitivních komentářů.

Reakce fanoušků a veřejnosti

Komentáře pod fotkou byly plné komplimentů. Bára Basiková se dočkala pochvaly za svůj příspěvek: „Ty samica jedna pořádná!!!“ Další fanoušci přidávali své obdivné reakce, jako například: „Tomu říkám ženská!!!!!! Nádhera“, „Velmi pěkné údolí“ nebo „Ouuuuuu yes….pěkně s nimi ven.“ Tyto pochvaly svědčí o tom, že Petra rozhodně umí zaujmout nejen svým hereckým talentem, ale i svou ženskostí a přirozenou krásou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené