Free Porn
xbporn

9:9 Magický portál se otevírá 9. září – otevírá dveře novým začátkům

zdroj: instagram.com/youtube.com

  1. září je opravdu výjimečný den. To proto, že se v něm spojují všechny krásy vesmíru. Náš osud je nyní v souladu s našimi nejhlubšími touhami. V tomto okamžiku se vše mění.

Dne 9. září vesmír otevírá dveře novému začátku prostřednictvím magického portálu 9:9. V tomto okamžiku se nám otevírá nový začátek. Tento den, plný intenzivních duchovních vibrací, nabízí příležitost sladit náš osud s našimi nejhlubšími touhami.

Portál 9:9 je energetická brána, kterou můžeme vstoupit do vyššího vědomí a proměnit své životy způsobem, o kterém jsme si nikdy nemysleli, že je možný, možná jsme o něm jen snili.

V tento zvláštní den můžeme zažít hlubokou božskou lásku a nechat odejít vše, co již není v souladu s naším autentickým já. Je to ideální čas opustit staré emocionální zátěže, strachy a vlastní omezení a s otevřeným srdcem přivítat nové příležitosti, které se nám otevírají.

Pro tento proces dostáváme veškerou nezbytnou podporu z Vesmíru a cítíme, že nás jemně vede k plnějšímu a autentičtějšímu životu.

Portál 9:9, který se otevírá 9. září, zároveň otevírá cestu k manifestaci a duchovní transformaci. Tento speciální den je jedinečnou příležitostí sladit naše nejhlubší touhy s energií Vesmíru, spojit se s naším vyšším já a přitáhnout do našich životů vše, po čem toužíme z hloubi naší duše.

Abychom co nejlépe využili tuto božskou energii, dobrým přístupem může být meditace, která nám pomáhá otevřít naše srdce síle hojnosti a lásky a projevit své záměry.

1. Příprava prostoru pro meditaci

Než začnete meditovat, je důležité připravit si bezpečný, harmonický a posvátný prostor. Vyberte si klidné místo, kde nebudete rušeni, a energeticky se očistěte šalvějí, kadidlem nebo esenciálními oleji.

Zapalte bílou svíčku, která symbolizuje čistotu a spojení s božstvím, a pohodlně se posaďte na zem do tureckého sedu nebo na židli s rovnými zády. Pro získání další pozitivní energie můžete použít krystaly, například růženín nebo ametyst.

 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené