Free Porn
xbporn

Ornella Koktová posílá od moře poslání dalším ženám! Ukázala se v plavkách a inspiruje tak k body positivity!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Influencerka Ornella Koktová (31) se na svých sociálních sítích často chlubí snímky od vody, na nichž bývá spoře oděná. Většinou volí plavky vcelku, které lichotí její postavě a zdůrazňují ty správné křivky. Tentokrát však své fanoušky překvapila jinou volbou.

Ornella, nyní už se všemi členy rodiny, tráví dovolenou na řeckém ostrově Rhodos. Po počátečních komplikacích, kdy odletěla jen s mladšími dětmi, protože její syn Quentin měl propadlý pas a manžel Josef musel zůstat doma, aby vše vyřídil, se konečně sešli všichni společně.

Z vln Středozemního moře poslala fanouškům fotku, na které poprvé během této dovolené oblékla bikiny. Tento odvážný krok odhalil její zadeček a její sledující na sociálních sítích tuto změnu ocenili.

Ornella využila této příležitosti k tomu, aby své fanoušky motivovala. „Holky, mějte se rády a prostě užívejte. Nikdo není dokonalý, ale to je fuk! Jde o vlastní pocit a vděčnost. Vděčnost i za to, co všechno tohle tělo už v životě zvládlo a je tu furt pro tebe,“ napsala v rámci trendu body positivity.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené