Free Porn
xbporn

Malá dcera zpěvačky Karolíny Gudasové slaví obrovský úspěch! Dostala svou první roli a hned muzikálu!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dcera zpěvačky Karolíny Gudasové (32), Emilka, a syn Marko jsou stejně jako děti jejího bratra, hokejisty Radko Gudase (34), zvyklí na pozornost fotoaparátů a kamer. Oba se často objevují v maminčiných videoklipech, a sedmiletá Emilka dokonce získala svou první roli v muzikálu.

Karolína prozradila, že Emilka se věnuje mnoha sportům, včetně hokeje, tenisu a gymnastiky. „Byla jsem překvapená, když mi po roce řekla, že chce hrát hokej jako její bratr. Myslela jsem, že by mohla dělat krasobruslení, jako když jsem byla malá já,“ přiznala zpěvačka. Trochu ji to zklamalo, ale zároveň respektuje dceřino rozhodnutí.

Emilku však baví také hudba a divadlo. Hraje na klavír a navštěvuje maminčino studio Karol a Kvído. „Udělala konkurz do divadla a od listopadu bude hrát v Dětech ráje 2,“ řekla Karolína s úsměvem. Sama v tomto muzikálu roli nezískala, ale doufá, že se to může změnit. „Zatím chtějí ji a mě ještě ne, tak uvidíme,“ dodala s pokrčením ramen.

 

Karolína se ale divadlu nemůže věnovat naplno kvůli svému vlastnímu projektu Karol a Kvído, který ji zaměstnává především o víkendech. „Nechci zkoušet jedno představení za druhým, protože bych to fyzicky nezvládla a moje rodina by tím trpěla,“ vysvětlila, proč klade rodinu na první místo.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené