Free Porn
xbporn

Týdenní horoskop: Astro předpověď pro každé znamení zvěrokruhu (do 1. září)

zdroj: instagram.com/youtube.com

 Na co se můžete tento týden těšit a na co byste si měli dát pozor? Hrozí vám, že se zapletete do něčeho, co se vám nelíbí, podívejte se na náš horoskop na 26. srpna – 1. září 2024.

RYBY 21. 2.–20. 3.

Především zaujměte pragmatický přístup a dejte pozor, abyste lidem nezkazili náladu. To platí zejména v pondělí a úterý. Jejich optimistický postoj založený na důvěře k někomu, komu nevěří, se může zdát neopodstatněný, ale neříkejte to nahlas. Chce to čas a psychologický přístup, abyste je přesvědčili.

BERAN 21. 3.–20. 4.

Zaměřte svou pozornost na praktické záležitosti až do čtvrtka, kdy se Venuše přesune do Panny. Věnujte pozornost lidem, které jste v minulých týdnech opustili, protože jste se v nich necítili dobře. Ve čtvrtek, kdy se Venuše přesune do vašeho partnerského sektoru a zharmonizuje se s Plutem, se můžete rozhodnout pro navázání nového vztahu nebo pro zlepšení toho, který již máte.

BÝK 21. 4.–21. 5

Když Slunce prochází Pannou, můžete klidně a bez výčitek zapomenout na práci a povinnosti. Pokud se můžete vrátit k něčemu, co vás kdysi bavilo, neváhejte to udělat. Z vašeho rozhodnutí bude mít prospěch celá vaše rodina. Vaše děti budou nadšené z vašeho veselého přístupu k životu.

BLÍŽENCI 22. 5.–21. 6.

S pomocí Luny ve vašem znamení se postavte svým vzpomínkám, zejména v pondělí a v úterý. Pohřběte své vzpomínky ve svém srdci a pak se s nimi navždy rozlučte. Ve čtvrtek, kdy Venuše přejde do znamení Vah, přemýšlejte o tom, co můžete udělat pro zlepšení svého domova. Pokud se ocitnete v situaci, kdy budete chtít stejný obraz nebo předmět jako váš partner, neváhejte se ho vzdát!

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené