Free Porn
xbporn

Pamatujete si na t.A.T.u.? Lesbické pěvecké duo, které vtrhlo na hudební scénu začátkem roku 2000, hlásilo velký návrat! Jak dnes vypadají?

zdroj: instagram.com/youtube.com

T.A.T.u., ikonické ruské popové duo, které tvoří Lena Katina a Julia Volkova, zanechalo nesmazatelnou stopu na hudební scéně počátkem 21. století. Jejich provokativní image a kontroverzní vystoupení přitahovaly pozornost po celém světě. Nyní, po letech ticha, se duo rozhodlo vrátit na scénu a opět šokovat svět. Jejich comeback byl očekáván s velkým nadšením, ale realita byla bohužel jiná. I jejich vzhled se radikálně změnil, a tak byste dnes v nich nevinné školačky sotva poznali.

Začátky t.A.T.u.: Jak lesbické duo dobývalo svět

T.A.T.u. bylo založeno v roce 1999 producentem Ivanem Šapovalovem. Jeho cílem bylo vytvořit duo, které by nejen zaujalo svou hudbou, ale také šokovalo svou kontroverzní image. Lena Katina a Julia Volkova, tehdy mladé teenagerky, byly vybrány po náročném konkurzu.

Jejich debutový singl „Ya Soshla S Uma“ (v angličtině „All the Things She Said“) vyvolal okamžitou senzaci. Videoklip, ve kterém se Lena a Julia líbají za deště, způsobil velkou kontroverzi, ale také obrovský zájem. Jeden z hlavních důvodů úspěchu t.A.T.u. byla jejich image lesbického páru. V době, kdy otevřené zobrazování lesbických vztahů v mainstreamové hudbě bylo téměř tabu, duo zaujalo svou odvahou a neotřelým přístupem.

Kontroverzní image jako sázka na jistotu

Image, kterou si t.A.T.u. vybudovaly, nebyla jen marketingovým trikem, ale záměrem, jak upozornit na sebe a svou hudbu. Lesbický vztah mezi členkami skupiny byl jedním z hlavních témat, na kterém duo postavilo svou kariéru. To vedlo k velkému zájmu médií a diskuzím na celém světě. Zatímco někteří fanoušci je obdivovali za odvahu a originalitu, jiní je kritizovali za využívání kontroverzních témat pro komerční úspěch.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené