Free Porn
xbporn

VŠECHNO se „platí“ – dříve nebo později: 6 věcí, které potřebujete vědět o karmě

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dělejte laskavosti. Vrátí se vám to, když to budete nejméně čekat, a nečekaným způsobem. Za každý skutek je odměna, za každý hřích je poučení. A pamatujte – „vlak karmy“ je někdy pomalý. Protože je v něm příliš mnoho cestujících. Nebojte se, dříve nebo později to přijde.

KARMA– nezapomeň na její majestát, než něco uděláš. Nezapomeň na to, když jsi zraněný nebo zraněný. Nezapomeň na to, když váháš udělat dobrý skutek. Vždy je tam a její „dluh“ se dříve nebo později stane splatným.

Zde je 6 věcí, které by měl každý z nás vědět o mocné karmě:

1. Když je pták naživu, žere hmyz. Když je pták mrtvý, hmyz ho sežere. Časy a okolnosti se mohou pro kohokoli z nás kdykoli změnit. Proto se nikdy k nikomu nechovejte špatně, nikdy nikomu neubližujte.

Dnes můžete být velmi silní a mocní. Ale pamatujte, čas je mnohem silnější. Jeden strom může vytvořit milion zápasů. Ale může přijít chvíle, kdy pouhá jedna zápalka může spálit milion stromů.

Buďte tedy dobrým člověkem a vždy konejte dobro. Vrátí se vám to, až to budete nejméně čekat, a to způsobem, který budete nejméně očekávat.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené