Free Porn
xbporn

Tak tohle bude mít dohru! Společnou dovolenou využily ke sdílení dětí, které má Agáta zakázané. Sdílela ale Ornella!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Agáta Hanychová patří mezi nejvýraznější osobnosti českého showbyznysu. Ačkoli se v poslední době snaží udržet své soukromí mimo oči veřejnosti, právní spory s bývalými partnery a její osobní život se neustále vrací na přední stránky médií.

Soudní zákaz a jeho dopad na Agátu Hanychovou

Není žádným tajemstvím, že Agáta má ze zákona zakázáno zveřejňovat na sociálních sítích fotografie svých dětí, konkrétně Mii a Rozárky. Tento zákaz jí byl uložen v důsledku soudních tahanic s bývalými partnery Jaromírem Soukupem a Jakubem Prachařem, kteří mají s Agátou obě dcery. Rozhodnutí soudu mělo za cíl chránit soukromí nezletilých dětí, ačkoliv pro Agátu to znamenalo výrazné omezení v její běžné aktivitě na sociálních sítích.

Hanychová a Koktová spojily síly

Minulý víkend strávila Agáta čas na venkově se svými dětmi, Ornellou Koktovou a její rodinou. Tento výlet na první pohled vypadal jako obyčejný odpočinkový víkend, ale ve skutečnosti se z něj stal prostor pro důmyslné obcházení soudního zákazu. Ornella Koktová, která nemá žádné právní omezení ve zveřejňování fotografií Mii a Rozárky, se rozhodla vzít situaci do svých rukou.

Jak se dá obejít soudní zákaz

Ornella Koktová našla způsob, jak obejít soudní zákaz, který Agátě znemožňuje sdílet fotografie svých dcer na sociálních sítích. Protože na Ornellu se tento zákaz nevztahuje, zveřejnila fotografie dívek na svém vlastním profilu. Tímto krokem dokázaly obě ženy obejít soudní rozhodnutí, aniž by Agáta porušila zákon.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené