Free Porn
xbporn

Zuzana Bubílková promluvila o botoxu! Jaký má tato známá glosátorka názor na plastická vylepšení?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zuzana Bubílková je jednou z nejznámějších českých osobností, která se díky svému jedinečnému humoru a inteligenci zapsala do povědomí široké veřejnosti. Ve věku 72 let stále aktivně pracuje a využívá své zkušenosti k glosování aktuálního dění, zejména na sociálních sítích. V posledním rozhovoru pro VipStar.cz na akci Muž roku 2024 se otevřeně vyjádřila o stárnutí a o tom, jak se ženy ve showbyznysu často nedokáží smířit s přibývajícími léty.

Zuzana Bubílková: Patronka Muže roku 2024

Jedním z důvodů, proč Zuzana Bubílková zůstává i v pokročilém věku tak aktivní, je její účast na různých společenských akcích. Muž roku 2024 je jednou z nich. Jak sama přiznává, účast na této prestižní soutěži se pro ni stala tradicí. „David mi zavolal a pozval mě na finále. Pak mě pozval znovu a teď je z toho taková tradice,“ řekla v rozhovoru pro VipStar.cz. Tento závazek ji drží nejen ve spojení s mladší generací, ale také jí poskytuje příležitost pro své typické vtipné glosy, které jsou velmi oblíbené.

Kritika vrstevnic: Proč ženy neumí stárnout?

Jedním z nejvýraznějších momentů rozhovoru byla kritika vrstevnic, které se podle Bubílkové snaží za každou cenu udržet mladistvý vzhled, což často vede k nepřirozeným výsledkům. „Když vidím, co se sebou moje vrstevnice dělají… je to jako ztvrdlá figurína. Rty jako pneumatiky od stavebního stroje, tak to je něco tak nepřirozeného,“ říká Bubílková a dodává, že mnohé z nich volí nešťastné kosmetické zákroky, jako je botox, který ona sama odmítá.

Zdravý přístup k stárnutí: Cvičení a vepřové sádlo

Botox? Ne! Raději vepřové sádlo, to je krédo Zuzany Bubílkové. Namísto kosmetických zákroků, které považuje za nepřirozené, sází na každodenní cvičení a tradiční domácí prostředky. „Nechodím na botox, každý den cvičím,“ uvedla Bubílková s tím, že při pohledu na své vrstevnice se občas zděsí. Proč? Protože vidí, jak moc si někteří lidé nechávají zasahovat do svých přirozených rysů.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené