Free Porn
xbporn

Zajímá Vás jak dnes vypadá herec z filmu Vesničko Má Středisková? Poznali byste dnes Otíka? Co říkáte na jeho proměnu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Když se zmíní film „Vesničko má středisková“, většina lidí si představí jednu z hlavních postav – mentálně zaostalého Otíka. Tento film je opravdu známý a téměř každý český divák ho již viděl. Přestože je Otík notoricky známou postavou, pravděpodobně byste ho dnes, po 33 letech, nepoznali. Janos Ban, herec ztvárňující Otíka, se totiž v průběhu let proměnil v atraktivního muže. Film „Vesničko má středisková“ pochází od režiséra Jiřího Menzela a byl oblíbený nejen ve své době, ale i dnes si získává diváky, včetně mladší generace.

Janos Ban, maďarský herec, exceloval ve své roli Otíka natolik, že se mnozí diváci ptali, zda není i sám mentálně postižený. Odpověď je však záporná, a kromě toho je dnes Janos Ban velice atraktivní. I přesto, že v minulosti měl finanční potíže kvůli investicím do svých dětí, nyní žije se svou rodinou v Budapešti. Je šťastně ženatý a stále miluje divadlo a film, které označuje za svou „druhou manželku“ a „milenku“.

Janos Ban vzpomíná na své české a slovenské kolegy z filmu „Vesničko má středisková“ s láskou a pokorou, říká, že se stali nejen kolegy, ale i přáteli. Tento film nejenže zviditelnil Janose Bana jako českou hereckou hvězdu, ale otevřel mu i cestu k dalším hereckým počinům. Ačkoli od premiéry uplynulo 33 let, film „Vesničko má středisková“ ho stále pronásleduje a Janos Ban na něj vzpomíná s láskou.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené