Free Porn
xbporn

Dala tip na pěkný výlet a pořádně to schytala! Markéta Pekarová Adamová na lidi stále působí jako rudý hadr na býka!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně strany TOP 09, opět vzbudila vlnu emocí a kontroverzí svým nevinným tipem na víkendový výlet. Přestože její záměr byl jasně pozitivní, jak se ukázalo, na některé lidi působí její přítomnost a aktivity jako rozbuška. Tento článek se podívá na to, jakým způsobem se její doporučení stalo terčem nenávisti a co to vypovídá o současné politické atmosféře v České republice.

Pekarová Adamová a letní camp TOP 09

Markéta Pekarová Adamová se pravidelně účastní letního campu strany TOP 09, který je plný zajímavých politických debat a nových zkušeností. Letní camp TOP 09 je pro mnohé členy strany příležitostí k setkání, výměně názorů a získání nových pohledů na aktuální politické otázky. Pekarová Adamová na tento camp vždy ráda přijíždí a letos tomu nebylo jinak.

„Ráda si na něj vždy udělám čas – určitě i letos budou účastníci odjíždět obohaceni o zážitky a zkušenosti,“ pochvalovala si předsedkyně TOP 09, která přidala k lepšímu i tip na výlet.

Tip na výlet, který rozbouřil emoce

Markéta Pekarová Adamová zveřejnila na svých sociálních sítích tip na výlet kousek od Lipnice nad Sázavou. „Ještě nemáte plány na víkend? Mám pro vás tip na skvělý výlet kousek od Lipnice nad Sázavou!“ Tento nevinný příspěvek však okamžitě vyvolal vlnu reakcí, které byly vše jiné než pozitivní.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené