Free Porn
xbporn

5 způsobů, jak ženy nevědomky ničí své manžely a manželství

zdroj: instagram.com/youtube.com

Mnoho žen může být překvapeno, když objeví způsoby, jak mohou zničit svůj vztah s manželem a nakonec i manželství.

Když jsem se vdala, překvapilo mě, jak rychle jsem pocítila velkou zodpovědnost za péči a lásku ke svému manželovi. Najednou tolik jeho života a štěstí záviselo na mých rozhodnutích a činech.

Dámy, musíme si dávat pozor, jak se díváme na své manžely a manželství. Nedovolte, aby maličkosti zničily to, co vám v životě přináší největší štěstí.

Toto je jen několik způsobů, jak můžete nevědomky zničit svého manžela a zničit své manželství (měla bych dodat, že ačkoli je tento článek určen ženám, vztahuje se i na muže).

1. Žít nad limity, které si můžete dovolit

To nejlepší, co můžete jako manželka udělat, je žít v rámci manželových možností.

Manželky, projevujte upřímný obdiv a úctu svým manželům tím, že budete sledovat rozpočet a maximálně využívat to, co máte. Pokud jde o finance domácnosti, chovejte se moudře.

Neustálé stěžování si, že nemáte dost peněz na splnění svých velkých přání, nebo hromadění obrovských dluhů na kreditních kartách je špatný způsob, jak poděkovat manželovi, který celý den tvrdě pracuje, aby zabezpečil vaši rodinu.

Jistě, možná to nebude stačit na to, abyste si koupila tu značkovou kabelku, kterou jste si vždycky přála, ale váš manžel ocení a bude rád, že projevujete úctu a vážíte si toho, co váš manžel vydělal.

 

2. Neustálá negativita

Nenávidíte své vlasy, nepořádek v domě, souseda, hloupé kolegy, starou myčku a všechno mezi tím. Jakmile se váš manžel vrátí domů, hned se vrhnete do akce a ukolébáte ho ke spánku všemi negativními věcmi, které vás napadnou, a vším, co se ten den stalo.

 

Dokážete si představit, jak těžké je nést toto břemeno? Negativita je velmi vyčerpávající. Muži rádi na věci přicházejí a je pro ně velmi obtížné na věci přijít nebo vám pomoci, pokud jsou neustále vystaveni vaší negativitě a odporu.

Jestli jsem se z manželství něco naučila, tak to, že dobrý manžel chce, aby jeho žena byla šťastná, a pokud není šťastná ona, je nešťastný i on. Není nic špatného na tom, že je někdy nešťastná – je to zcela pochopitelné.

3. Všechno ostatní je na prvním místě

Když dáváte své děti, matku, nejlepší přátele, talent nebo kariéru nad svého manžela, vysíláte mu tím zprávu, že ve skutečnosti není důležitý. Představte si, že vám někdo po léta posílá takovou zprávu. Co by to udělalo s vaším sebevědomím?

Dejte svého manžela na první místo.

I když se to někdy zdá kontraintuitivní a kontraproduktivní, budete překvapeni, že právě toto je klíčem ke šťastnému manželství.

Tolik párů se v dnešní době rozvádí, protože zanedbávají péči jeden o druhého, milují se a staví jeden druhého na první místo.

Pokud se rozhodnete dát jeden druhého na první místo, najdete mnoho radosti.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené