Free Porn
xbporn

Týdenní horoskop: Beran najde zpovědní vrbu, Váhy zpeněží nápad a Kozorohům stoupne sebevědomí

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ve čtvrtek 12. srpna vás první měsíc ve Štíru naplní vitalitou a obrovskou energií. Zároveň vás upozorní, že je třeba udělat poslední krok, a přiměje vás jednat.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud nemáte důvěrníka, někoho, komu byste se mohli svěřit se svými nejniternějšími pocity a uvolnit se, intuitivně si v tomto období najdete někoho opravdu spolehlivého a loajálního. Obvykle jste velmi aktivní, ale od středy se tato vaše přirozená vlastnost zdvojnásobí. Druhá polovina týdne je ideální pro fyzické aktivity, jako je cestování nebo jízda na kole. Náhody budou dobré a příbuzenské vztahy budou dobré. Pokud jde o peníze, zejména účetní by si měli dát pozor na počítání. Před cestou kamkoli se ujistěte, že máte dostatek hotovosti nebo kreditních karet.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud podnikáte, najednou se na vás sesypou lukrativní nabídky na spolupráci. Pokud jste ztratili důvěru v partnera a jste nezadaní, přehodnotíte své názory. Stejně tak pokud jste v „komplikovaném“ vztahu a nemáte v úmyslu nic měnit. Přijde čas, kdy si uvědomíte, že být v páru má své výhody a jistoty. Koncem týdne se začnete cítit podráždění a nervózní. Před cizími lidmi se dokážete ovládat, ale doma můžete ztratit nervy kvůli banálním záležitostem a vybuchnout jako echlazmus. Vážíte si rodinné harmonie, takže pokud vás emoce přemohou, jděte si zaplavat nebo si dejte studenou sprchu, abyste se uklidnili.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ti, kteří ignorují skutečnost, že máte právo na odpočinek a soukromí, dostanou těžkou ránu. Můžete totiž říci ne a stanovit ostatním limity. To platí zejména v případě, že v poslední době trpíte bolestmi svalů a jste neustále unavení. Některé konstelace mohou urychlit vaše zotavení, ale bez řádného odpočinku to nepůjde. Tento víkend se vás pravděpodobně někdo mladší pokusí zasáhnout neřešitelným hlavolamem. Tak se nenechte nachytat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud vás v poslední době někdo nebo něco trápí a vy nevíte proč nebo vidíte vše černě, čtvrtek, první měsíc ve Štíru, vám udělá dobře. Ve čtvrtek bude první měsíc ve Štíru probíhat ve vašem sektoru radosti, vrátí vám optimismus a vy se budete opět usmívat na svět. Volný čas však nebudete trávit nečinně. Budete se pravidelně chodit bavit ven nebo se soustředit na fotografování či malování. O víkendu však nechoďte na akce, které slibují špičkovou podívanou. Zaplatíte spoustu peněz a uvidíte věci, které znáte už léta, a nebudete opět nijak zvlášť nadšeni.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ať už jste si na jaře naplánovali cokoli, nyní je ten správný čas to uskutečnit. Pokud nehledáte inspiraci, první Měsíc ve Štíru ve čtvrtek vás bude inspirovat. Jste-li členem politické, zájmové nebo umělecké organizace, připravte se na nečekané změny. Brzy se objeví nové, atraktivnější možnosti, jak a s kým trávit volný čas. Nekupujte zboží z druhé ruky, zejména šperky a mince. Jinak zjistíte, že přísloví „všechno, co se třpytí, není zlato“ platí ke škodě vaší peněženky.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené