Free Porn
xbporn

7 příznaků, že jste byli jako dítě emocionálně zanedbáváni: Takoví lidé si nesou těžké trauma, tak se poznají

zdroj: instagram.com/youtube.com

Definice citového zanedbávání dětí je jednoduchá, ale má silný dopad. Dochází k němu, když rodiče nereagují správně na citové potřeby svých dospívajících dětí.

Citové zanedbávání dětí je neviditelnou součástí dětství a jako takové se těžko připomíná. Avšak i když je osobě, která ji zažila, cizí, může s ní zůstat po celý život jako temný mrak nad hlavou a celý její dospělý život vykreslit v chmurných barvách.

Proč je citové zanedbávání v dětství tak neviditelné a těžko zapamatovatelné? Existuje několik důležitých faktorů. Zaprvé se může vyskytovat ve velmi vřelých a starostlivých domovech, kde není žádné materiální strádání. Za druhé, nedochází k němu v dětství, kdy rodiče nereagují na volání z dětských srdcí. To je něco, co chybí, když je to potřeba. Naše oči nemohou vidět něco, co se nestalo. Takže si to nepamatuje ani náš mozek.

Po letech, když jste dospělí a formuje se vaše osobnost, cítíte, že něco není v pořádku. Můžete se vrátit do dětství a hledat odpovědi, ale nemůžete vidět to, co nevidíte. A tak dál věříte, že s vámi není něco v pořádku.

Existuje však odpověď. Když problém rozpoznáte a pochopíte, můžete ho vyřešit.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené