Free Porn
xbporn

Kontroverzní youtuber Jon Mariánek se po pěti letech vrací zpět do Česka. Na co se mohou jeho fanoušci těšit?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kontroverzní český youtuber Jon Mariánek, který žije již několik let v Americe, se po pěti letech rozhodl vrátit zpět do rodného Česka. Společně s ním přicestuje i jeho krásná přítelkyně Abby a známý americký influencer a boxer Jake Paul. Tento návrat je pro jeho fanoušky velkou událostí, kterou Mariánek nezapomněl okořenit překvapeními.

Youtuber v čele žebříčku Forbesu

Začátkem července letošního roku prestižní magazín Forbes zveřejnil žebříček deseti nejlépe placených youtuberů České republiky pro rok 2024. Na prvním místě se objevil právě Jon Mariánek, který i přes to, že žije v USA, stále tvoří obsah v češtině. Díky tomu si získal téměř jeden milion odběratelů na YouTube.

Setkání s fanoušky v Praze

Při příležitosti dosažení tohoto významného milníku Mariánek plánuje návštěvu Prahy. Už 13. srpna se v Letňanech uskuteční meet-up s fanoušky, kde se kromě něj objeví i jeho přítelkyně Abby a Jake Paul. Mariánek fanoušky láká slovy: „Nemůžu se do Česka vrátit po 5 letech jen tak, musel jsem to udělat, ať je to co nejvíc fun jak pro vás, tak pro nás.“

Velké dary a překvapení pro fanoušky

Mariánek ve svém návratovém videu na YouTube odhalil další překvapení.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené