Free Porn
xbporn

Vzpomínáte, jak Sebastian opustil Survivor kvůli nemocnému otci? Teď přišla smutná zpráva, otec zemřel

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zpěvák Sebastian, který se letos zúčastnil populární reality show Survivor, překvapil mnohé fanoušky svým předčasným odchodem. Důvodem nebylo nic jiného než zpráva od jeho otce, který ho a jeho matku opustil už v porodnici. Otec se ozval po dlouhých letech, kdy bojoval s rakovinou, s touhou setkat se se svým synem, než bude pozdě.

Sebastian opustil Survivor kvůli otci

Sebastian, který vždy dbá na své instinkty, se rozhodl poslechnout své srdce. „Asi bych si do konce života vyčítal, kdybych se se svým tátou nemohl rozloučit. A tak jsem si říkal, že až tahle chvíle přijde, tak se budu rozhodovat srdcem, a doufám, že mě nikdo nebudete mít za zbabělce,“ svěřil se Sebastian před svým odchodem ze show.

Sebastianovo rozloučení s otcem: Cenné poslední okamžiky

Bohužel, Sebastianův otec nedávno podlehl rakovině. Zpěvák však nelituje, že svého otce poznal, i když jen na krátkou dobu. Poslední měsíc svého života strávil Sebastian po boku svého otce na onkologii. „Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích,“ napsal Sebastian na své sociální sítě.

Sebastian se snažil být otci oporou až do samého konce, ačkoli mu pracovní povinnosti stály v cestě. „Přišlo to v moment, kdy jsem musel pracovně odjet na festival v zahraničí. Našel jsem první možný spoj zpět, abych mohl přijet uctít jeho památku. Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc, než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život,“ dodal zpěvák.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené