Free Porn
xbporn

Adam Ondra má doma malého následovníka. Jeho dvouletý syn už to zkouší na stěně!

zdroj: instagram.com/youtube.com

V pondělí Ondra uspěl na boulderingové stěně a je aktuálně pátý v průběžném pořadí. Tento výsledek ho posunul blíže k vytouženému finále, které se bude konat v pátek. Ondra ví, že pokud bude pokračovat ve svých výkonech, má šanci získat medaili.

Středeční semifinále

Ve středu Ondra čeká semifinále v lezení na obtížnost. Přípravy jsou v plném proudu a Ondra je odhodlaný podat co nejlepší výkon. „Vím, že pokud zalezu dobře, mělo by to na finále stačit. To je hlavní,“ řekl pro Sport.cz. Jeho pozitivní přístup a sebedůvěra jsou klíčové pro úspěch v tomto důležitém závodě.

Páteční finále

Páteční finále bude rozhodujícím momentem pro Adama Ondru. Jeho šance na medaili jsou vysoké, pokud se mu podaří udržet současnou formu a nervy na uzdě. Klíčoví soupeři budou také v nejlepší kondici, takže konkurence bude tvrdá.

Podpora rodiny

Ondra má velkou oporu ve své rodině. Manželka Iva a dvouletý syn Hugo jsou jeho největšími fanoušky. Iva ho podporuje ve všech jeho aktivitách a Hugo už začíná projevovat zájem o lezení. Rodinné zázemí je pro Ondru velmi důležité a dodává mu sílu a motivaci.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené