Free Porn
xbporn

Syn Simony Postlerové se rozhodl odhalit důsledky matčina úmrtí. Damian prozradil výsledky.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Herečka a dabérka Simona Postlerová, která nás opustila 5. května 2024 ve věku 59 let, byla nalezena bez známek života svým synem Damiánem Hráškem. Po obdržení pitevní zprávy bylo potvrzeno, že příčinou jejího náhlého úmrtí bylo selhání srdce píše Blesk.cz. Tato zpráva přichází po týdnech spekulací a nepodložených teorií, které kolovaly v médiích.

Spekulace bulváru a reakce rodiny

Bulvární média okamžitě po úmrtí Postlerové šířila spekulace o možném dobrovolném odchodu ze světa kvůli finančním problémům nebo nesmíření se se smrtí manžela Zdeňka Hráška, který podlehl rakovině v roce 2016. Tyto spekulace však důrazně vyvrátil prezident Herecké asociace Ondřej Kepka, který zdůraznil, že herečka neměla žádné mimořádné dluhy a sbírka zřízená jejími kolegy byla určena pouze na podporu její rodiny.

Vyjádření Ondřeje Kepky

Ondřej Kepka v reakci na články bulváru uvedl: „Na základě nápadu dvou kolegyň z divadla jsme se rozhodli pomoci a obratem jsme na Herecké asociaci zřídili neveřejnou sbírku. Založili jsme speciální sociální účet Herecké asociace. Důrazně odmítáme, že řešíme jakékoliv dluhy. O žádných dluzích nevíme a podle informací od rodiny a blízkého okolí naše kolegyně žádné mimořádné dluhy neměla.“ Kepka tak zdůraznil, že sbírka je výrazem solidarity kolegů a přátel.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené