Free Porn
xbporn

Portál 888 se otevírá 8. srpna: nejsilnější den v roce aktivuje energii stvoření

zdroj: instagram.com/youtube.com

V tento den se Lví brána otevře na zlomek sekundy do kosmického nekonečna a Slunce se zarovná s hvězdou Sirius a Zemí. Portál se otevírá již koncem července a trvá do poloviny srpna, ale vrchol nastává 8. srpna, kdy je Slunce na 15 stupních ve znamení Lva.

Portál 888 je báječný okamžik, který nám nabízí velké možnosti rozvoje , v určitých situacích přináší nebývalé transformace a změny, ale také nám nabízí možnost spojení s univerzální moudrostí.

Zjevení a pravda se mohou objevit kolem 8. 8 měsíců a někteří z nás dostávají Boží vedení v některých situacích, které nás překvapují. Bez ohledu na to, jak zklamaní můžeme být, v některých případech nám tyto otevřené galaktické dveře umožňují být duchovně znovuzrozeni a léčivou energií Matky Země, po otevření tohoto portálu můžeme získat více inspirace, můžeme vidět některé úžasné věci, které se objevují. Pochází z okamžiku Boží milosti.

8 je vibrace královny portálu Lva a není náhoda, že tyto kosmické vibrace jsou reprezentovány číslem 8. Nejen, že se tento portál vyskytuje 8. den 8. měsíce (srpen) roku, ale letos se mluví i o univerzálním roce 8 (2024 = rok pod vibrací 8), proto význam čísla 8 je ztrojnásobeno, i když mu také přisuzuje posvátný význam (3 je číslo trojice) .

Trojice 8 odkazuje na požehnání, prosperitu, moudrost, důvěru, vnitřní sílu, rovnováhu, mír a lidstvo. Inverzní číslo 8 je symbolem nekonečna-nekonečného cyklu růstu, znovuzrození a transformace, neustálého toku a odtoku kosmické energie a existence.

Energie tohoto portálu má velmi vysoké vibrace, a pokud jsme v poslední době dostávali inspiraci, máme předtuchy, prorocké sny nebo jsme v kontaktu s blízkými, kteří odešli do jiných světů, a poselství, které dostáváme prostřednictvím našich snů a meditace, je, že nejsme sami. Věnujte pozornost znakům, znakům a emocím.

Portál 8:8 může být dnem, kdy sny nesou poselství mnohem hlubší, než si dokážeme představit. Někteří z těch, kteří ztratili své blízké, se cítí přemoženi touhou a vzpomínkami na tuto osobu, ale je to také způsob komunikace a telepatie mezi dušemi v různých dimenzích…

Buďte opatrní, co si přejeme v těchto dnech , kdy prožíváme období expanze, probuzení a uvědomění, ukotvení v nekonečných možnostech a projevy, pokud jsou v souladu se skutečnými potřebami duše, se mohou zrychlit. Lev, ohnivé znamení, které je samo o sobě znamením královské hodnosti a odvahy, zesiluje tuto osvícenou a intenzivní energii , pomáhá nám znovu získat naši osobní sílu a být sami sebou v našem nejautentičtějším stavu, spojení se sebou samými a tím, kým skutečně jsme.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené