Free Porn
xbporn

Jean-Claude van Damme a jeho tragický osud. Co se stalo s hvězdou akčních filmu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jean Claude Van Damme je ikonou akčních filmů, které definovaly 80. a 90. léta Jeho kariéra začala vypadat slibně, když se přestěhoval do Los Angeles s úmyslem stát se filmovou hvězdou. Po počátečních výzvách a malých rolích se její hvězda rozsvítila, když se objevila ve filmech jako Blood sports a Kickboxer.

Tyto snímky ho okamžitě zařadily mezi nejslavnější akční hrdiny své doby. Prosinec. Van Damme se stal synonymem neuvěřitelné fyzické síly, bojových umění a nezapomenutelné scény plné adrenalinu.

Pod povrchem jeho ohromujícího úspěchu však byly problémy. Van Damme bojoval s osobními démony, kteří ho neustále obtěžovali. Jeho problémy s drogami a alkoholem byly dobře zdokumentovány a vedly k několika zadržením a léčbě. Závislost ho stála nejen zdraví, ale i kariéru. Nabídka filmu začala vysychat a jeho osobní život se zhroutil.

Dalším tragickým aspektem jeho života bylo jeho bouřlivé manželství. Van Damm byl ženatý 5krát, což dokazuje jeho problematický osobní život. Některá jeho manželství skončila bouřlivými rozvody, které média často popírala. Tyto osobní problémy dále zdůraznily jeho profesionální úpadek.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené