Free Porn
xbporn

Peníze přicházejí! Tady je, kdo dostane peníze do 10. srpna

zdroj: instagram.com/youtube.com

 Astrologové vysvětlují, že určitá znamení zvěrokruhu budou mít větší štěstí, takže budou moci vydělávat peníze.

I když je zítra novoluní ve Lvu, které symbolizuje nový začátek, velké množství retrográdních planet (Neptun, Saturn a brzy Merkur) naznačuje, že jde o období roku, kdy je riskantní investovat jakékoli peníze.

Hrajeme další hvězdnou ruletu a hvězdy jsou do 10. srpna nakloněny penězům.

Astrologové pojmenovali 5 znamení zvěrokruhu, která si budou moci vylosovat šťastný los již 4. srpna. Budou úspěšní a budou žít jako králové. Hvězdy se rozhodly. 

LEV

Jste v dobré pozici, pokud jde o peníze, až na to, že platby budou zpožděné. Rada zní, nepůjčujte peníze nikomu, protože vám je budou moci vrátit až v září kvůli retrográdnosti Merkuru.

PANNA

Venuše a Merkur ve vašem znamení vám přinášejí menší zisk. Kvůli retrográdnímu Merkuru budete mít náhlé výdaje, ale nebude vás to moc rušit.

BLÍŽENCI

pocítí příval vitality a energie . Budou moci diskutovat o důležitých otázkách s kolegy a přijímat rozhodnutí, která budou vyhovovat všem. Budete moci najít nové spojence a podobně smýšlející lidi, kteří vás budou podporovat ve všech vašich snahách. To bude vhodná doba na přípravu dokumentů a návštěvu vládních úřadů. Blíženci se otevřou nové příležitosti, které si nenechají ujít. Pravděpodobné jsou příjemné výlety a úspěšné nákupy.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené