Free Porn
xbporn

Princ William zlomil Kate srdce. Okouzlila ho tahle blonďatá herečka

zdroj: instagram.com/youtube.com

Princ William a jeho manželka Kate jsou považováni za velmi stabilní pár, ale jejich vztah nebyl vždy tak idylický. na začátku roku 2007 se na chvíli rozešli po telefonu – podle The independent s odvoláním na obsah nové biografie „Catherine, princezna z Walesu“ od novináře Roberta Jobsona může mít Kate v této roli jinou ženu.

Vztah Kate a Williama začal během studia na University of St Andrews ve Skotsku. Po ukončení studia v roce 2005 se začaly šířit pověsti o zásnubách – zdálo se, že jsou neoddělitelné, vzpomínali na The Independent.

Realita však byla jiná a právě v té době jejich partnerství zažilo první nepokoje. William je Kate 25. když zrušil plány na oslavu svých narozenin. na její narozeniny v roce 2007/1 „budoucí princezna cítila, že něco není v pořádku.“Po chvíli jí princ zavolal a oba potřebovali „nějaký prostor“ a navrhli rozdělení, aby našli cestu. Jobson v knize řekl, že William nemohl slíbit manželství s Kate.

V emocionálně nabitém 30minutovém rozhovoru 2 Lidé přiznali, že byli na různých stranách barikády. Byla to zničující rána pro Kate, která byla dvojnásobně zklamaná, že byla hodena do telefonu.“

Přestože se zraněná Kate uzavřela před vnějším světem a odjela s matkou do Dublinu, William se o rozchod postaral sám – v klubu Mahiki s přáteli pro zábavu se údajně opil a začal křičet, že je volný.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené