Free Porn
xbporn

Máte rádi retro koupelny? Podívejte se jak vypadala klasická koupelna za minulého režimu! Měli jste taky takovou?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jednoduchost a Skromnost

V dobách socialismu byla skromnost běžným rysem domácností. Většina lidí měla omezený přístup k různým výrobkům, což znamenalo, že se spokojili s tím, co bylo k dispozici. Toto období se vyznačovalo jednoduchostí a funkčností. Typické bylo, že každý domov vypadal podobně, jelikož nabídka na trhu byla omezená.

Březový a Zelený Šampon

Výběr kosmetických produktů byl velmi omezený. V koupelně nechyběl březový nebo zelený šampon, které byly běžně používané. Jejich jednoduché složení a dostupnost je činily nepostradatelnými.

Koupelnová Skříňka a Kombinace Vany a Umyvadla

Typická koupelnová skříňka z plastu byla standardním vybavením každé koupelny. Byla praktická a jednoduchá, i když její design nebyl vždy esteticky přitažlivý. Koupelny často obsahovaly systém 2v1, kde jeden kohoutek sloužil jak pro vanu, tak pro umyvadlo. Umakartové obložení a závěsy byly nedílnou součástí tohoto období.

Holení v Minulosti

Muži používali holicí strojky s vyměnitelnými žiletkami. Tyto strojky byly spolehlivé a dlouho vydržely. Holení bylo důležitým rituálem, a proto bylo potřeba mít kvalitní holicí výbavu.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené