Free Porn
xbporn

Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková prožívá nelehké období. Jak je na tom její manžel, který bojuje s rakovinou?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Život bývalé tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové (37) se v posledních měsících výrazně změnil. V dubnu promluvila o aktuálním dění ve svém životě, které často nemusí být takové, jak se může na první pohled zdát na sociálních sítích. Její manžel Fabrizio byl diagnostikován s rakovinou štítné žlázy, což přineslo do jejich rodiny nové výzvy a zkoušky.

Život Andrey Sestini Hlaváčkové

Andrea Sestini Hlaváčková je známá nejen díky své úspěšné tenisové kariéře, ale také jako silná osobnost, která se nebojí mluvit o svých životních zkušenostech. V tenisovém světě dosáhla mnoha úspěchů a získala si srdce fanoušků po celém světě. Po ukončení profesionální kariéry se Andrea věnovala rodinnému životu a mateřství.

Diagnóza rakoviny štítné žlázy

V dubnu tohoto roku byla jejich rodina postavena před nečekanou výzvu. Fabrizio, manžel Andrey, byl diagnostikován s rakovinou štítné žlázy. „Byla to pro nás obrovská rána, ale věděli jsme, že musíme zůstat silní,“ svěřila se Andrea. První reakce byla šok a obavy, ale zároveň odhodlání bojovat.

Průběh léčby

Léčba rakoviny štítné žlázy byla náročná, ale Fabrizio se s podporou rodiny a lékařů postupně zotavuje. Andrea zdůraznila, jak důležité bylo mít kvalitní lékařskou péči a podporu od blízkých. „Díky bohu si můžeme nechat úsměv na tváři. Aktuálně má čistou diagnózu, takže klepeme na vše, co jde,“ uvedla s úlevou.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené