Free Porn
xbporn

Gabriela Lašková jako trojnásobná maminka podporuje ostatní v kojení! I přes bolest! Co maminkám vzkazuje?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Gabriela přivítala svého třetího syna s velkou radostí. Navzdory očekáváním některých sledujících, kteří doufali v narození holčičky, Gabriela neustále ukazuje svou spokojenost a štěstí se svou rozrůstající se rodinou. Její tři synové jsou jejím největším pokladem.

První Zkušenost s Kojením

Když Gabriela poprvé začala kojit, nebylo to vůbec snadné. Bolest, nepohodlí a nečekané problémy, jako je nalití prsou a nepřipravenost na situaci, ji zaskočily. Přesto, že si na začátku prošla těžkými momenty, nevzdala to a pokračovala dál.

Při druhém dítěti byla Gabriela o něco chytřejší, ale i tak čelila problémům. Ihned po návratu z porodnice se potýkala se zánětem prsu a horečkami. Svépomocí se jí podařilo tyto problémy zvládnout pomocí tvarohu, zelných listů a paralenem. I tentokrát to nevzdala a pokračovala v kojení.

Třetí dítě přineslo nejlehčí začátek. Gabriela měla více zkušeností a věděla, co očekávat. Malý Edoušek začal přibývat na váze už v porodnici a dále prosperuje. Tentokrát věří, že kojení půjde hladce a bude si ho moci naplno užít.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené