Free Porn
xbporn

Byla odhalena bakterie, která vám způsobuje rakovinu tlustého střeva. Jakým potravinám byste se měli vyhnout a předejít tomu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Co způsobuje rakovinu tlustého střeva u mladších pacientů?

Podle nejnovějších studií je kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a přemnožení specifické bakterie zvané Fusobacteria hlavním faktorem zvyšujícího se počtu případů rakoviny tlustého střeva u pacientů mladších 50 let. Jak přesně to funguje?

Strava bohatá na cukry

Jednou z hlavních příčin je strava bohatá na cukry. Cukry poskytují živiny pro růst škodlivých bakterií v našich střevech. Dalším klíčovým faktorem je nedostatek vlákniny ve stravě. Vláknina je nezbytná pro zdravé trávení a pomáhá udržovat rovnováhu střevní mikroflóry.

Přemnožení Fusobacteria

Fusobacteria je specifická bakterie, která se může přemnožit, pokud je naše strava nevhodná. Přemnožení této bakterie urychluje stárnutí buněk ve střevní mikroflóře, což může vést k mutacím a zánětlivým onemocněním.

Strava a střevní mikroflóra

Strava má významný vliv na střevní mikroflóru. Studie zveřejněná Americkou společností pro klinickou onkologii ukazuje, že nevhodná strava může způsobit přemnožení škodlivých bakterií, které urychlují stárnutí buněk ve střevech.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené