Free Porn
xbporn

10 věcí, které přitahují zejména duchy. Ve vlastním zájmu se jim raději vyhněte!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lidé, kteří věří na duchy, dobře vědí, že duchové jsou duchové putující mezi dvěma světy. Duchové mohou lidem pomáhat nebo je strašit. Duchové straší na známých místech a na místech s nedokončenou prací. Odborníci na toto téma se domnívají, že některé věci duchy přitahují.

Věci, které přitahují duchy

1: Násilí

Násilí plodí násilí a každé místo, kde se vyskytlo násilí, hromadí negativní energii. Brutalita a krutost jsou věci, které lámou lidského ducha a duchové to cítí. Na místech s násilnou historií často straší.

2: Hluboký smutek

Duchové často pronásledují lidi v depresi. Lidé, kteří ztratili veškerou naději a nevidí smysl života, jsou často velmi slabí. Duše takových lidí se dlouho neubrání útokům duchů, takže se stanou lehkým terčem.

3: Hněv

Srdce naplněné hněvem je velmi citlivé na posmrtný život. Je plné negativní energie, která přitahuje duchy.

4: Sebevražda

Smrt je jednou z nejmocnějších sil, které přitahují duchy. Sebevražda se považuje za jeden z nejhorších hříchů, jaké lze spáchat, proto na místech, kde se stala, obvykle straší. Právě na těchto místech totiž zůstává negativní energie, která proniká sebevraždami a činí z nich znamení.

 

5: Šílenství

Jedná se o extrémní formu hněvu, která se často zneužívá. Vzniká, když se s hněvem nepočítá. Předpokládá se, že duchům takové okolnosti vyhovují.

6: Vražda

Jedna z nejsilnějších negativních energií. Taková místa se hemží ztracenými dušemi.

 

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené