Free Porn
xbporn

Celá země truchlí nad ztrátou milovaného herce. Na jeho legendární filmy si pamatuje každý z nás

zdroj: instagram.com/youtube.com

Fanoušci po celém světě truchlí. Agentura Associated Press oznámila, že slavný hollywoodský herec Bill Cobbs. zemřel ve věku 90 let a zemřel pokojně obklopen rodinou a přáteli ve svém domě v Riverside v Kalifornii. Ztvárnil více než 200 rolí. Mezi jeho nejznámější filmy patří Osobní strážce, Noc v muzeu, Náhradník a televizní seriály Rodina Sopránů a Odpočívej v pokoji. Hercovo úmrtí oznámila jeho rodina.

Zemřel krátce po významném výročí

Cobbs zemřel devět dní po svých 90. narozeninách. Hercův bratr Thomas Cobbs na něj vzpomínal na sociálních sítích: „Náš milovaný partner, bratr, strýc, rodičovská postava, kmotr a přítel Bill nedávno šťastně oslavil 90. narozeniny se svými blízkými. Jako rodina se utěšujeme vědomím, že našel mír a věčný odpočinek u našeho nebeského Otce,“ napsal na svém facebookovém profilu.

Cesta clevelandského herce k herectví byla poměrně složitá. Po střední škole pracoval osm let jako radiotechnik u letectva. Poté prodal své auto a živil se jako taxikář. Bylo mu 36 let, když našel svou vysněnou práci. Náhodou získal malou roli v divadle v Clevelandu a v roce 1970 se přestěhoval do New Yorku, kde hrál pouliční divadlo a vyhýbal se konkurzům, uvedl Variety.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené