Free Porn
xbporn

Záhada kolem smrti Sinéad O’Connorové byla odhalena. Měla vážné zdravotní problémy

zdroj: instagram.com/youtube.com

V listopadu loňského roku irská zpěvačka vyvolala paniku, když na facebooku napsala, že ve svém hotelovém pokoji spáchá sebevraždu předávkováním. Byla převezena do nemocnice. V prosinci fanouškům přiznala, že je držena v péči psychiatrů. Půl roku na to jí našli mrtvou.

Teprve až teď Rok po smrti zpěvačky Sinéad O’Connorové byla oznámena příčina smrti. Podle listu Irish Independent je příčinou smrti podle úmrtního listu chronická obstrukční plicní nemoc a astma.

O úmrtním listu informoval O’Connorové manžel a blízký přítel John Reynolds. Deník Irish Independent citoval Reynoldse, který uvedl, že příčinou její smrti bylo „chronické plicní onemocnění a zhoršující se bronchiální astma, plus infekce dolních cest dýchacích nízkého stupně“.

O’Connorová zemřela ve svém domě v jižním Londýně 26. července loňského roku. Vyšetřovatelé neshledali její smrt podezřelou. V lednu pak koroner prohlásil za příčinu smrti přirozenou smrt, rok a půl po smrti jejího syna Shanea, který spáchal sebevraždu v 17 letech.

Proslavila se svým emotivním hlasem, krátkým sestřihem a hitem Nothing Compares 2U, který časopis Billboard Music Magazine v roce 1990 označil za nejlepší singl na světě. V roce 2021 jí byla diagnostikována bipolární porucha, komplexní posttraumatická stresová porucha a hraniční porucha osobnosti.

Angažovala se také jako aktivistka – během vystoupení v Saturday Night Live v roce 1992 roztrhala obrázek papeže Jana Pavla II., připomněl deník Guardian.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené